Descender

Avui us porto els dos primers volums del còmic Descender: Estrellas de hojalata i Luna máquina. Publicats per Astiberri, aquesta space opera amb personatges humanoides, robots i cíborgs s’ha convertit en imprescindible pels amants de la ciència-ficció.

Estrella

Els autors

Jeff Lemire, artista canadenc, i Dustin Nguyen, il·lustrador vietnamita americà, s’han unit per a realitzar aquesta obra de ciència-ficció publicada per Image Comics (en anglès) i traduïda al castellà per Astiberri.

Entre les obres de Lemire es destaquen Animal man o Green Arrow, mentre que en les de Dustin destaquen les aventures de Batman (DC Comics).

Portades de Descender: Estrellas de Hojalata i Descender: Luna máquina de Jeff Lemire i Dustin Nguyen
Portades de Descender: Estrellas de Hojalata i Descender: Luna máquina de Jeff Lemire i Dustin Nguyen

EstrellaEstrellas de Hojalata

Tim-21 és un androide acompanyant. Acaba de despertar d’un estrany son i el món que coneixia ha canviat radicalment. 10 anys enrere els mons del CGU (Consell Galàctic Unit) van ser atacats per uns enormes robots, anomenats “cosechadores”, que van eliminar gran part de la població i va generar un sentiment d’odi contra tot tipus de robots que desencadenà el seu extermini.

Tim 21 veient el que ha passat mentre estava adormit
Tim 21 veient el que ha passat mentre estava adormit

Al despertar, en Tim-21, envia un senyal que es captat pel CGU i pels ferrovellers de Gnish convertint-lo en l’androide més cobejat del Megacosmos. I és que potser en Tim-21 té les respostes sobre els estranys “Cosechadores”.

EstrellaLuna máquina

En Tim-21 i els seus companys han estat capturats pels ferrovellers Gnishians i descobreixen el terrible secret del Dr. Quon, pare de la robòtica, quan aquest és torturat. Abans que els matin però, són rescatats per la resistència robot, Hardwire, i traslladats a la seva base d’operacions. Psius, líder de Hardwire, i Tim-22, “germà” de Tim-21, semblen portar-se diplomàticament amb els dos humans i amb en Tim-21, però tots tres acabaran descobrint quines són les veritables intencions de la resistència robot. Per d’altra banda, l’Andy, el germà humà de Tim-21, s’entera de què el seu androide acompanyant està “viu” i emprèn també la recerca que el portarà a demanar ajuda a Effie, la reina cíborg de Sampson.

Imatge de Descender: Luna máquina
Imatge de Descender: Luna máquina

El tercer volum de Descender, anomenat Singularidades, ha estat publicat per Astiberri aquest mateix any. Estic a l’espera de que arribi a la biblioteca per poder continuar amb aquesta increïble història. El quart i últim volum encara no ha estat traduït però segurament podrem gaudir  d’ell el 2018.

Estrella

Te’l recomano

És una història increïble i entretinguda, acompanyada d’unes il·lustracions perfectes i expressives.

5

EstrellaExtra

Sony Pictures prepara l’adaptació al cine de Descender i ja té guionista. Segons The Hollywood Reporter es tracta de Jesse Wigutow. De moment no se sap res més sobre l’equip i els actors que donaran vida als personatges, ni tampoc quan podria ser l’estrena de la pel·lícula.

 

 

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: